Academy

In onze academy vind je trajecten, hybride en online courses, webinars, vormingen... Lees meer over wat onze experten jou te bieden hebben en schrijf je vandaag nog in!

In de kijker!

Infosessie hybride leren

Wegens groot succes herhalen we onze webinar over hybride leren op maandag 30 augustus en woensdag 8 september. Je krijgt heel wat informatie over hybride leren: wat is het, wat zijn de verschillende aspecten? We belichten het belang van het installeren van een visie en een beleid op hybride leren. We gaan dieper in op doelgericht (en niet toolgericht) onderwijs en wat hybride leren hierin kan betekenen.

In deze webinar krijg je ook een idee van wat De Arena in een traject Hybride Leren kan bieden. Het eerstvolgende traject gaat van start in oktober 2021. 

Om je in te schrijven, volstaat het een mailtje te sturen naar info@dearena.be, met de datum waarop je de webinar wil volgen. 

traject hybride leren

Je wil hybride leren installeren op jouw school. Je weet wat de meerwaarde kan zijn van die krachtige mix van online en offline leren, van contact- en afstandsonderwijs. Hoe organiseer je dat nu? 

We vertrekken vanuit wetenschappelijke inzichten, zodat we te allen tijde evidence informed organiseren en werken.

We bekijken samen hoe je vanuit je visie op hybride leren een structuur kan uitbouwen, hoe je leerkrachten kan helpen om na te denken over wat werkt en wat niet en hoe je een krachtige mix creëert van online en offline leren, van contact- en afstandsonderwijs. Daarbij zoomen we in op differentiatie en evaluatie.

Infosessies

Geregeld geven wij gratis webinars en infosessies met meer informatie over bepaalde thema’s. In elke infosessie kom je meer te weten over een belangrijk onderwijsthema en hoe wij onze trajecten organiseren om scholen te begeleiden en ondersteunen.

Onze eerstvolgende infosessies: 

Hybride trajecten

Al onze trajecten zijn hybride opgebouwd. Dat wil zeggen dat we een online course aanbieden, in combinatie met live sessies waarbij we met elkaar in gesprek gaan, wij advies en input geven, wij luisteren naar jullie noden en bekommernissen. Bovendien word je lid van een online community die heel wat van elkaar kan leren en met elkaar kan delen.