getuigenissen

“We hebben zoveel geleerd uit de online course. De intervisiemomenten hebben veel inspiratie, kennis en motivatie gebracht. De persoonlijke aanpak en de aanpak op maat van de school waarderen we enorm, net zoals de ondersteuning en begeleiding die we kregen.” (directie ZAVO, Zaventem, BE)

“Dank voor de goed uitgebouwde online course. Die heeft ons ontzettend veel interessante, inspirerende info, kennis en inspiratie gebracht. Wat fijn dat we dit alles blijvend kunnen gebruiken en delen met onze collega’s.” (leraar  RHIZO, Kortrijk, BE)

“Bedankt voor de gepersonaliseerde interventie op maat. Ik vind het super hoe concreet het allemaal wordt. Hier kan onze school mee verder. echt waardevol.” (leraar Campus De Brug, Vilvoorde, BE)

“Jouw online course motiveert en activeert ons, vooral in deze moeilijke tijden!” (deelnemer WON, NL)

“Ik krijg er meer energie van dan ik erin steek.” (docent Teylingen College, NL)

“Je weet de juiste toon te vinden. Wat een verademing!” (docent Fioretti College, NL)

“Het is pittig, uitdagend en tegelijkertijd geruststellend. Iedereen is laaiend enthousiast. Collega’s die nu nog niet meedoen, willen plots ook.” (docent Rythovius College, NL)

“Wat een eyeopener! Ik herkende alles waarvan ik wist: “zo mag ik het niet doen”. Dat was confronterend, maar wél leerrijk!” (docent RSG ‘t Rijks, NL)

NieuwsbriefDe Arena Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van De Arena! Ik ontvang graag al jullie tips, artikels en interessant aanbod voor de onderwijsprofessional!